Felhasználónév: Jelszó:
Edző

 
andrs.jpgHelm András vagyok. 2004 óta foglalkozom egyéni képzéssel.
 UEFA ELITE YOUTH A diplomával rendelkezem, ami a legmagasabb megszerezhető szint az utánpótlás nevelésben Magyarországon. 2013-ban Gödöllőn az MLSZ képzési keretén belül tudtam bemutatni az elképzelésemet közel 500 edző előtt. Cikk itt.
Az EgyéniKépzés Pro Bandet 2008 óta építem. Számos játékos került ki külföldre, akiket itt tudsz megnézni. Emellett több, mint 40 korosztályos válogatottal foglalkozam évekig. 
Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem.
Az edzéseken a gyakorlatok összerakása szigorúan szakmai szempontok alapján történik. Nem kívánok olyan dolgokkal építeni, amire nincs még kész a gyermek.(pl. olyan gyermeket, akinek a mozgássá nem összehangolt a talajon labdával és mind a két lábát nem tudja közel azonos mértékben használni, nem fogom ollózni, tanítani).
  A képzés metodikája évek alatt épült fel. (pl. vizuális tér érzékelés, cikk itt)
 Az én meglátásom szerint az építőköveket a megfelelő helyre kell rakni folyamatos építkezés mellett. A házat sem a tető építésével kezdjük.
  Ennek ellenére vallom, hogy a gyermeknek azt kell megtanulnia, amit képes megvalósítani és megérteni. A labdarúgás Mozartjait sem szabad visszafogni és ha több kell nekik, akkor a korosztályát meghaladó szintet is lehet oktatni, ha az előtte lévőket már tudja. 
 
Ha jelenkeztni szeretnél.
Telefon: 06203414141
email. andras.helm@gmail.com

 
 
Tanácsadás

page7-img1.jpg
 
Képzési Metodika

page4-img2.jpg